Има Общо 1808 Филма

The Wild / Див Живот (2006) {БГ-Аудио}

0
(High Quality)

Лъв тийнейджър (Съдърланд) случайно е откаран от Ню Йоркската Зоологическа градина в Африка. Неговите приятели от зоопарка – лъв, жираф, анаконда и катеричка, трябва да обединят усилията си, за да говърнат обратно.Вечерта, когато посетителите си отидат, животните от Нюйоркската зоопарк “подивяват” – започва луд купон под откритото небе с нощни игри от сорта на “кърлинг-костенурка”.

Една нощ обаче, от играчка става плачка – паленцето-лъв Раян по погрешка е върнат обратно в Африка. Неговия баща, царственият Самсън, и тайфа приятели се впускат в смела спасителна мисия.Самсън е придружен от слабо-умната анаконда Лари, доста по-хитрият жираф с комплекс за височинна малоценност, наречен Бриджит, и Найджъл, коала, изморена и отекчена да бъде “готиния”. По време на пътя, дружинката среща Бени, една не-глуповата градска катерица с някои тайни хитринки.

Тази компютърно анимирана комедия/ приключение е продукция на CORE Technologies и Complete Pandemonium. Създателите обещават “уникален микс от фотореалистична компютърна анимация”. Тематично, ДИВ ЖИВОТ напомня на Мадагаскар последната CGI комедия на Dreamworks за животните от Централиния зоопарк оказали се в Африка. Но година по-късно зрителите няма да имат нищо против да се посмеят на ново лудешко приключение.

Гледан 1 439
Информация за Филма
The Wild / Див Живот (2006) {БГ-Аудио}

Лъв тийнейджър (Съдърланд) случайно е откаран от Ню Йоркската Зоологическа градина в Африка. Неговите приятели от зоопарка – лъв, жираф, анаконда и катеричка, трябва да обединят усилията си, за да говърнат обратно.Вечерта, когато посетителите си отидат, животните от Нюйоркската зоопарк “подивяват” – започва луд купон под откритото небе с нощни игри от сорта на “кърлинг-костенурка”. […]

Жарн:: Анимация, Бг аудио, КомедияКоментари