Има Общо 1806 Филма

The Duke / Наследникът (1999) {БГ-Аудио}

0
(Нормално Качество)

Никой не се грижи по-добре за обикновените граждани на Дингуол по-добре от местния благородник Херцогът и неговата предана хрътка на име Хюбърт. Херцогът с радост продава безценните си картини и мебели, за да спечели пари за местните бедни хора. Всички в Дингуол познават и обичат Хюбърт и Херцогът, които винаги помагат с пари, храна и подслон на хора и животни, изпаднали в беда.
Веселбата започва когато Хюбърт, четириногият любимец на възрастния дук Дингуол, наследява имението, прекрасните бижута и титлата на господаря си.
За да осигури благоденствието му, е избрана и негова законна попечителка – Шарлът, племенница на иконома и най-добра приятелка на Хюбърт.
Странната двойка много бързо преобръща висшето общество с главата надолу и докато опитва да се впише в него, среща Сесил – подлият племенник на дука.
Уверени че са жертва на грандиозна несправедливост, Сесил и алчната му приятелка са готови на всичко, за да отмъкнат наследството – дори чрез сватба между Хюбърт и тяхната пуделка.

Гледан 585
Информация за Филма
The Duke / Наследникът (1999) {БГ-Аудио}

Никой не се грижи по-добре за обикновените граждани на Дингуол по-добре от местния благородник Херцогът и неговата предана хрътка на име Хюбърт. Херцогът с радост продава безценните си картини и мебели, за да спечели пари за местните бедни хора. Всички в Дингуол познават и обичат Хюбърт и Херцогът, които винаги помагат с пари, храна и […]

Жарн:: Бг аудио, Комедия

IMDB Рейтинг: 4.6


Режисзор:: Филип Спинк

Актьори:: Джон Невил, Джеймс Дуън, Кортни Дрейпър, Оливър Мюхард, Ломакс Стъди

Държава:: Великобритания, Канада

Етикети: , ,


Коментари