Има Общо 1806 Филма

Rebound / Реванш (2005) Бг-Аудио

0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Рой Маккормик (Мартин Лоурънс) е сред най-успешните треньори в колежанския баскетбол, но освен с уменията си, той е известен и с буйния си темперамент. Когато изблик на гняв по време на мач стига до неприятен публичен инцидент, Маккормик не просто е уволнен, но и изхвърлен от лигата на колежанските отбори. Търсейки начин да се реабилитира, Маккормик приема да тренира гимназиалния отбор на училището, където е учил, само за да установи, че играчите му са банда некадърници, които нямат елементарни познания по баскетбол. Дали Маккормик ще успее да превърне младежите в силен отбор, а и самият той да се докаже отново?

Гледан 2 816
Информация за Филма
Rebound / Реванш (2005) Бг-Аудио

Рой Маккормик (Мартин Лоурънс) е сред най-успешните треньори в колежанския баскетбол, но освен с уменията си, той е известен и с буйния си темперамент. Когато изблик на гняв по време на мач стига до неприятен публичен инцидент, Маккормик не просто е уволнен, но и изхвърлен от лигата на колежанските отбори. Търсейки начин да се реабилитира, […]

Жарн:: Бг аудио, Комедия, Семеен, Спорт

IMDB Рейтинг: 5.1


Режисзор:: Стив Кар

Актьори:: Мартин Лорънс, Уенди Ракел Робинсън, Брекин Майер, Хорацио Санц, Оуен Уилямс, Патрик Уорбъртън, Еди Мартин и други.

Държава:: САЩ

Етикети: , ,


Коментари