Има Общо 1808 Филма

Friday the 13th / Петък 13-ти (1980)

0
(Нормално Качество)

Алтернативен Плеър

[collapse]

Къмпингът “Кристъл Лейк” отново е отворен. Млади хора, изпълнени с идеализъм, блясък в очите и хормони, напиращи в телата им, вярват, че тук, сред игри и закачки, ще прекарат най-хубавото лято в живота си. Но има една игра, която не фигурира в пътеводителя на къмпинга – някой ще се забавлява с “Убий!”

Всеки киноманиак знае, че в киното чудовищата винаги се завръщат (девет продължения, а навярно предстоят и други), но всички са единодушни, че най-добър си остава първият, дебютният филм.

Той живее, те умират. Той е Джейсън. А те са млади и невинни (сред тях е и Кевин Бейкън), обречени да разберат, че петък 13-и е най-злощастният ден за всички… освен за почитателите на филмите на ужасите.

Гледан 2 074
Информация за Филма
Friday the 13th / Петък 13-ти (1980)

Къмпингът “Кристъл Лейк” отново е отворен. Млади хора, изпълнени с идеализъм, блясък в очите и хормони, напиращи в телата им, вярват, че тук, сред игри и закачки, ще прекарат най-хубавото лято в живота си. Но има една игра, която не фигурира в пътеводителя на къмпинга – някой ще се забавлява с “Убий!” Всеки киноманиак знае, […]

Жарн:: Пародия, Трилър, Ужаси

IMDB Рейтинг: 6,5


Режисзор:: Шон С. Кънингам

Актьори:: Бетси Палмър, Адриане Кинг, Джанин Тейлър, Роби Морган, Кевин Бейкън, Хари Кросби, Лори Бартрам, Марк Нелсън, Питър Брауър, Уолт Горни и други

Държава:: САЩ

Етикети: , , , ,


Коментари