Има Общо 1806 Филма

Баш Майсторът (1970)

0
(Нормално)

Ст.н.с. Робеспиер Гълабов живее със семейството си в комунална квартира и мечтае за самостоятелно жилище. Когато разбира, че то ще бъде готово едва следващата петилетка, Гълабов се среща с прочутия в София Рангел Лелин, известен като Баш Майстора. Той обещава да построи жилището за по-малко от месец. Строителят периодично изнудва учения за пари. Двамата са в постоянен конфликт и Баш Майсторът непрекъснато заплашва, че ще “му сложи шапката”.

Тържеството по освещаването на къщата е помрачено от факта, че тъй жадуваната камина не работи. След дълги и безуспешни усилияза отпушване на камината се появява братът на Баш Майстоа, който познавайки хитростите му, скоро намира в нея зазидана филцова шапка.

Гълъбов седи и съзерцава горящия в камината огън.

Гледан 764
Информация за Филма
Баш Майсторът (1970)

Ст.н.с. Робеспиер Гълабов живее със семейството си в комунална квартира и мечтае за самостоятелно жилище. Когато разбира, че то ще бъде готово едва следващата петилетка, Гълабов се среща с прочутия в София Рангел Лелин, известен като Баш Майстора. Той обещава да построи жилището за по-малко от месец. Строителят периодично изнудва учения за пари. Двамата са […]

Жарн:: Български


Държава:: България

Етикети: , ,


Подобни филми
Каръци (2015) {Бг-Аудио}
Гледан 1 062 Пъти
Love.net (2011)
Гледан 304 Пъти
Коментари